Ala Carte

Ala carte perjantaisin ja lauantaisin, ellei toisin ilmoiteta.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tänään lauantaina serviisimme alkaa totutusti klo 16. Meillä on teille loistavaa bistroruokaa, ilman kommervenkkejä, osaavan keittiön käsistä, hyvän palvelun paikassa! Tervetuloa omaan paikalliseen bistroon nautiskelemaan hyvästä meiningistä ja herkuistamme.

Saamme olla taas auki niin että anniskelu pitää lopettaa klo 00.00. Eli siis ystävät, tervetuloa hyvillä mielin Hospoilemaan, terveenä ja nautinnonhaluisena. Täällä serveerataan ja loistava baarimme palvelee, pikkujouluaika nääs! Siihen Jugin mahtavat hörpyt sopivat kuin nyrkki silimään!

Talon yrttietanat (g, l) 11 eur
- pariisilaistyyliin valkoviinissä freesatut etanat, talon oman yrttivoin kera

Gratinoitu sipulikeitto, talon omalla ohjeella (l) 11 eur
- jokaisen bistromenun perusta, karamellisoiduista sipuleista ja lihaliemestä haudutettu keitto, jonka makumaailmaa ohjaa viini ja talon omat maut, liemessä talon leipää ja juustogratiini

Jaloporsas, Hospodarin ”talon possu” (g, l) 22 eur
- hyvä ruukullinen paahdettua kotimaista porsasta, talon omassa Jaloviinalla maustetussa kermakastikkeessa, mukana chorizomakkaraa
- tarjoillaan frittiperunoiden kera

Hospodarin Porter Steak (l) 28 eur
- reilu 230 g parilalla paistettu härän ulkofilepihvi talon porterkastikkeella tarjoiltuna, annoksessa meidän omalla tyylillä tehtyä Hasselbackan perunaa ja yrttipistouta, sekä kirsikkatomaattikompottia
- annos voidaan tarjoilla gluteenittomana punaviinikastikkeen kanssa, sillä porteroluesta tehty kastike sisältää gluteenia

Hospodarin pihvi (l, g) 32 eur
- ylistetty ja kehuttu annoksemme, jossa 180 g kotimaisen härän sisäfilepihvi lepää herkullisen omenavoin päällä, makuelämys täydentyy keittiön punaviinikastikkeen syleilyssä, keittiössämme tehdyt juuressipsit tuovat mukaan hauskaa rapeutta
- tarjoillaan frittiperunoiden kera

Hospodarin mustapapupihvi (g, l) 22 eur
- Hospon oma mustapapupihvi ja keittiön salsa verdeä
- tarjoillaan meidän rustiikin ratatouillen, kirsikkatomaattikompotin sekä frittiperunoiden kera

Hospodarin Classic -burgeri (l) 20 eur
- 180 g parilalla paistettu naudanjauhelihaburgeri kotimaisesta lihasta
vaahterasiirapilla ja dijonilla glaseerattua possunkylkeä talon omassa guinness-perunasämpylässä, suolakurkkua, sipulia, cheddarjuustoa, keittiön ketsuppia
- tarjoillaan frittiperunoiden, caesarmaustetun salaatin, sekä aiolin kera

Burgeri voidaan tehdä myös Hospon omalla mustapapupihvillä

Aidolla tonkapavulla maustettu Creme Brulee (g, l) 7 eur

#alacarte
... Lue lisääPiilota

Julkaistu 3 päivää sitten

Load more

Hilpeä Hospodar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
We know how to do bar. Do you? Kum show us. #kum #bar #goodbar #drinks #artesandrinks #beers #pub #lounge #hospo #hilpeähospodar #pieksämäki
Load more