Ala Carte

Ala carte perjantaisin ja lauantaisin, ellei toisin ilmoiteta.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more

Hilpeä Hospodar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Hei tulkaahan syömään ihanaa sinappistapossua (G, L) Nappaa kaverikin mukaan! Lounasta tarjolla vielä klo 14 saakka. Tervetuloa💛
Mahtavaa uutta viikkoa juuri sinulle! Meillä polkaistaan lounasviikko juuri käyntiin herkullisella Hunaja-pippuribroilerilla sekä kasvissyöjille käsintehtyjä Falafelpyöryköitä. Tervetuloa!
Jos tahdot syödä maukasta ruokaa, joka on käsintehty alustapitäen, lihat leikattu ja vihannekset chopattu veitsin sekä peitsin, liemet laitettu, haudutettu ja makusteltu, kotimaisia raaka-aineita kunnioittaen, ja juuri sinua varten, tule Hospodariin. Me emme säästä työssä, jotta sinä saisit hyvää syödäksesi. Ja raaka-aineisiimme nähden olemme myös edullinen vaihtoehto.

Viikon lounaslista on jälleen täynnä hyviä ja perustavaalaatuisia ruokia, jotka oikeasti maistuvat sille mitä ne ovat. Ei lisäaineille tai prosessoiduille rasvoille. 

Tervetuloa! Joulua kohti mennään!! Nähdään Hospossa jo heti huomenna! 

ma 9.12. Keittiön Hunajapippuribroileria kotimaisesta broikusta (g, l). Kasvissyöjille meillä on Meidän käsintehtyjä Falafeleja (g, l).

ti 10.12. Hospodarin kotimaista Dijonsinappipossua kunnolla paahdettuna leikkeenä (g, l). Kasvissyöjille meillä on hyvää Pestopastaa (l). 

ke 11.12. Talon käsintehtyä LIHAMUREKETTA kotimaisesta lihasta ja sienikastiketta (g, l). Kasvissyöjille meillä on Keittiön Kasvispihvejä (g, l). Keskiviikko on myös JÄLKKÄRIJÄTSKIPÄIVÄ!! 😊😊😊

to 12.12. Miedolla lämmöllä pitkään kypsynyttä SAVUPAPRIKAHÄRKÄÄ (g, l) ja torstaipäivän PANNARIA. Kasvissyöjille meillä on hyvää keittiön Härkisbolognesea (g, l). 

pe 13.12. Suosittu Tex Mex -päivä! Kasaa itse herkullisia tortilloja pöydästämme. Täytteenä mm. meidän oma Molekastike kanasta ja possusta (g, l), salsaa, piparjuurivaahtoa yms. Kasvissyöjille oma mustapapumoletäyte!

Lounaamme on käsintehty hyvistä raaka-aineista ja siihen kuuluu kehuttu salaattivalikoimamme sekä vastaleivottu talon leipä.
Panostamme makuun, tuoreuteen, laatuun ja mahdollisimman pieneen hävikkiin. Kahvi on jälkiruokamme.

Hinta 10 eur

Lämpimästi tervetuloa Hospodarin kehutun lounaan ääreen.

#lounaslista
Load more